0

Különböző méregtelenítő kúra receptek

A modern életmód egyik legnagyobb dilemmája a különböző méreganyagok produktivitásának csökkentése. A toxikológiai anyagok nemcsak a külső környezetre gyakorolnak hatást, hanem az emberi szervezet ellenálló-képességét is próbára teszik. A felhalmozódott méreganyagok ugyanis számos betegség kialakulásához vezethetnek. Éppen ezért szükségünk van méregtelenítésre, hogy szervezetünk megszabadulhasson a vegyi anyagok káros hatásaitól. Íme néhány méregtelenítő kúra recept.

Először lássunk egy olyan méregtelenítő kúra receptet, mely az igénybevett szervezet regenerálását hivatott elősegíteni. Ehhez szükségünk van 40 db citromra, 70 g cayenne-borsra, hashajtó teára, 0,25 kg tengeri sóra (ne legyen jódozott), valamint 2,5 l bio-juharszirupra. A kúra ideje alatt minden nap fogyasszunk el egy teáscsészényi hashajtó teát. Reggelente a vízbe tegyünk 2 teáskanálnyi tengeri sót, de vigyázzunk, mert székelési ingert okozhat. Mindezek mellett fogyasszunk 6-12 csésze friss limonádét: 2,5 dl tiszta víz, 2 evőkanál bio-juharszirup, 2 evőkanál frissen facsart citromlé és 1/10 kávéskanál őrölt cayenne-bors. A tisztító kúra ideje 10 nap, de ha valakinek nem sikerül betartania ezt az időintervallumot, nyugodtan abbahagyhatja a 3. nap után is, hiszen már erre az időre is jelentős javulás érzékelhető.

Méregtelenítő kúra receptek

Méregtelenítő kúra receptek

Méregtelenítő kúra receptek számos fajtája közül választhatunk. Burgonya vagy káposztalé kúra segít a gyomorbántalmakon, 2-3 kipréselt burgonya levére van szükségünk, melyet naponta 2-4 alkalommal kell fogyasztani.

A legegyszerűbb méregtelenítő recept a szódabikarbóna melegvízzel elegyítve, melyet naponta 3 alkalommal fogyasszunk.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024