0

Méregtelenítés algával. Lehetséges ez?

Az évek során szervezetünkben temérdek szennyezőanyag rakódik le, melyek a levegőből, az ivóvízből, és főként a táplálékból kerülnek testünkbe. Mindezek mellett a káros anyagok lerakodását elősegíti a mozgásszegény életmód, a dohányzás, illetve az alkoholfogyasztás. Éppen ezen okok miatt szervezetünknek szüksége van méregtelenítésre. A méregtelenítés algával is történhet.

Az édesvízi mikroalgák, mint a Chlorella pyrenoidosa, fontos tápanyagokhoz juttatják a szervezetet, továbbá segítik a bélműködést, és a káros anyagok kiválasztásában is fontos szerepet játszanak. Az algával történő méregtelenítéssel megelőzhető a krónikus és bakteriális betegségek kialakulása, melyek a béleltömődés, a környezetből származó szennyezőanyagok és a tápanyaghiány következtében jelenhetnek meg. A méregtelenítés algával nem jár semmilyen káros mellékhatással.

Méregtelenítés algával

Méregtelenítés algával

A Chlorella pyrenoidosa zöld színű alga, amelyet Japánban étrendkiegészítőként is fogyasztanak, mivel a szervezet számára elengedhetetlen vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz igen nagy mennyiségben, például vasat és cinket. A méregtelenítés során a mikroalgák kiválasztják a toxikus anyagokat, majd magukba szippantva azokat, eltávolítják a szervezetből. A méregtelenítés algával felgyorsítja az anyagcserét, így a toxikus anyagok kevesebb ideig maradnak a szervezetben.

Az alga a méregtelenítés mellett kiválóan alkalmas a magas vérnyomás csökkentésére, bélproblémák javítására, cukorbetegségre, érelmeszesedésre, erősíti az immunrendszert, s még a rák gyógyításában is igen hatékonynak bizonyult. A méregtelenítés algával történő formája tehát igen széles körben alkalmazható.

 

 

  
Iktatva: Tisztítókúra Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024