0

Méregtelenítés almaecettel. Fogyókúra és tisztulás.

Az almaecet méregtelenítést elősegítő hatása klinikai vizsgálatokkal és kísérletekkel igazolt. A méregtelenítő kúra vagy diéta kiegészítőjeként az almaecetes-mézes víz fogyasztása minden reggel ajánlott. Az almaecet nagymértékben elősegíti a bőr, a belek, a vese és a tüdő helyes működését, továbbá megkönnyíti ezen szerveknek a salakanyagok eltávolítását a szervezetből. A méregtelenítés almaecettel semmilyen mellékhatással nem jár.

A méregtelenítés elősegítése céljából kifejlesztettek egy olyan almaecet-keveréket, amely vény nélkül a kereskedelemben is kapható, és az almaecet mellett mézet, labodát, továbbá 18 alpesi gyógyfüvet tartalmaz. Ez a keverék különösen ajánlott méregtelenítésre. A laboda ugyanúgy, mint az almaecet, szintén elősegíti a szervezet tisztulását. Az érzékeny gyomrúak számára is ajánlott a méregtelenítés ezzel az almaecet-keverékkel.

Méregtelenítés almaecettel

Méregtelenítés almaecettel

E keverék hatása egyhetes kúra után szemmel látható és érezhető, mivel megtisztítja a méreganyagoktól a szervezetet, ami ezáltal megkönnyebbül, továbbá megakadályozza, hogy a diéta vagy böjt ideje alatt a szervezet értékes ásványi anyagokat és káliumot veszítsen. Egyetlen rossz velejárója a méregtelenítésnek almaecettel az, hogy két napig le kell mondanunk a szilárd táplálékról. Fogyasszunk ilyenkor minél több levest és folyadékot!

 A méregtelenítés almaecettel kitűnő fogyókúra is egyben, az almaecet megkönnyíti a fogyást, és csillapítja az éhségérzetet, csökkenti az étvágyat. Mindemellett megtisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, égeti a zsírt, és felgyorsítja az anyagcserét.

 

  
Iktatva: Fogyókúra, Méregtelenítő kúrák Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024