0

Méregtelenítés gyógyteával

Ha eldöntöttük, hogy a tavaszi nagytakarítással együtt szervezetünkből is „kidobjuk”, ami fölösleges, sőt káros az egészségünkre, jól jöhet egy alapos méregtelenítés gyógyteával. Ez az egyik legkíméletesebb, ám egyben leghatékonyabb tisztítókúra. Egy kis odafigyeléssel, néhány egyszerű szabály betartásával szinte újjászülethetünk. Amellett, hogy fittebbek, egészségesebbek, kívül-belül „tisztábbak” leszünk, néhány kilótól is megszabadulunk.

Gyógyteák egész sora beszerezhető manapság. Jó program hétvégére a természetben való séta, a friss levegőn való mozgás, és egyúttal hasznos is, mivel mi magunk szerezhetjük be a szükséges gyógynövényeket. Ha valamelyiknek nincs szezonja, rendelkezésünkre állnak a gyógynövény szakboltok, ahol utasítást is kaphatunk arra vonatkozóan, hogy mit használjunk, ha célunk a méregtelenítés gyógyteával.

Gyógytea

Méregtelenítés gyógyteával

A zöld tea, a csalán, a citromfű, a borsmenta, a gyermekláncfű, a menta, az édeskömény, a csipkebogyó, a katánggyökér csak néhány a legismertebbek közül. Külön-külön is fogyaszthatjuk ezeket, ám különleges teakeverékeket is készíthetünk belőlük. A méregtelenítés gyógyteával eredményes, amennyiben a kúra alatt kerüljük a túl zsíros, fűszeres, színezékkel, tartósítószerrel előállított élelmiszereket, a mesterséges üdítőitalokat, a kávét, alkoholt, cigarettát.

Érezni fogjuk a változást, hiszen gyorsabb és könnyebb lesz az anyagcserénk, kitisztul bőrünk, javul az emésztésünk, csökken az étvágyunk, ellenállóbbakká válunk a betegségekkel, fertőzésekkel szemben. Fontos azonban, hogy aki valamilyen krónikus betegségben szenved, konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdeni a méregtelenítés gyógyteával való kúrát.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024