0

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Manapság egyre fontosabbnak tartja mindenki, hogy egészséges legyen. Állandóan mérgezzük a szervezetünket tartósítószerekkel, ízfokozókkal vagy épp színezőanyaggal. Ezektől csak méregtelenítő- és tisztítókúra alkalmával tudunk teljesen megszabadulni. Lehetnek ezek a kúrák pár naposak vagy akár egész hónaposak is. Mindkettő lényege, hogy a kúra szabályait tartsuk be, mert csak akkor lehet sikeres és eredményes.

A méregtelenítő- és tisztítókúra alapja a mértékletesség és az odafigyelés. Hacsak nem szeretnénk drasztikus kúrába fogni, akkor néhány nagyon fontos szabály betartásával elérhetjük, hogy szervezetünk kitisztuljon. A legfontosabb, hogy kerüljünk minden olyan ételt vagy italt, ami nem természetes alapanyagú. A kúra alkalmával nem fogyasztható tartósított élelmiszer vagy alkohol.

Méregtelenítő- és tisztítókúra

Méregtelenítő- és tisztítókúra

A zsíros, sós, cukros vagy a fehér lisztből készült ételeket sem ajánlott fogyasztani méregtelenítő- és tisztítókúra alatt. Ehetünk azonban bármilyen gyümölcsöt, zöldséget, fehér húst vagy halat, de az a lényeg, hogy csak mértékkel. Naponta étkezzünk 4-5 alkalommal, igyunk sok vizet vagy gyógyteát, melyet ízesítsük citrommal és mézzel.

A méregtelenítő- és tisztítókúra mellett nem árt, ha mozgunk is, vagy szaunába járunk. Mindkettő nagyon jót tesz annak, hogy a méreg- és salakanyagok minél könnyebben távozzanak a testünkből. Egy kúra után nem csak szervezetünk, hanem hajunk és bőrünk is újjászülethet. Ráadásként néhány kilótól is megszabadulhatunk, valamint a makacs narancsbőrnek is búcsút mondhatunk.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024