0

Méregtelenítő üdülés

Mikor nyaralni készülünk, azt tartjuk a legfontosabb szempontnak, hogy pihenni tudjunk. Ez lényeges is, de van néhány olyan lehetőség, ami segít megszabadulni a felesleges salak- és méreganyagoktól. A méregtelenítő üdülés tulajdonképpen nyaralás is lehet, azzal a különbséggel, hogy a pihenőidő alatt megszabadulunk a káros anyagoktól, melyek lassan a szervezetünkben felgyűltek.

A méregtelenítő üdülés lényege, hogy olyan helyre megyünk nyaralni, ahol vannak kifejezetten erre a célra szolgáló programok. A méregtelenítő nyirokmasszázs az egyik ilyen közkedvelt program. Ez a masszázs nem csak jó érzést nyújt, de még látványos eredményt is hoz. A legtöbb ilyen helyen a táplálkozásra is oda figyelnek. Olyan ételeket, italokat kínálnak, amelyek elősegítik a méregtelenítési folyamatokat.

Méregtelenítő üdülés

Méregtelenítő üdülés

 Fontos tudnunk, hogy a méregtelenítő üdülés nem orvosi kezelés, csupán egy lehetséges mód arra, hogy szervezetünk könnyebben tudjon működni. Különböző pakolások, masszázsok, tornák, esetleg beöntések várnak ilyenkor ránk. Nem kell félnünk egyiktől sem, hisz ezek nem járnak fájdalommal. Nem csak a testet, de a lelket is próbálják ilyenkor kezelni. Ezért a legtöbb helyen szakképzett személyzet vár minket.

 A méregtelenítő üdülés csak felnőtteknek ajánlott, a gyerekeknek még nincs szükségük erre. Legjobb, ha ilyen programra a barátnőkkel megyünk, így biztos, hogy a lelkünk is megkapja azt a törődést, amit igényel.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024