0

Méregtelenítő béltisztítás

Szervezetünknek időről időre szüksége van a méregtelenítésre. Ez a szerepe az epének és a májnak. Sajnos a beleink maguktól nem tudnak tisztulni, így egy méregtelenítő béltisztítás minden felnőtt embernek időközönként ajánlatos. A méregtelenítéshez több módszert is választhatunk, lehet az diéta, tabletta, étrend, tea vagy házilag készített ital is.

A méregtelenítő béltisztítás mindig azzal kezdődik, hogy a szervezetünkbe minél kevesebb szilárd táplálékot juttatunk. Fontos, hogy kerüljük a tartósított élelmiszereket, alkoholt és a zsíros ételeket. A diéta, étrend vagy különböző házi készítésű szerek lényege, hogy pár nap alatt megszabaduljunk a szervezetünkben felgyülemlett méreganyagoktól.

Méregtelenítő béltisztítás

Méregtelenítő béltisztítás

 A tabletták és teák nem fejtenek ki olyan gyors hatást, mint a többi lehetőség, éppen ezért ezek kíméletesebb megoldások. A méregtelenítő béltisztítás folyamata egyénenként változhat. Függ attól, hogy addig milyen étrendet követett, mennyit mozgott.

 Mivelhogy a méregtelenítő béltisztítás egy salaktalanítási folyamat is, nem kell meglepődnünk, ha hasmenést tapasztalunk. Főleg a gyors, párnapos kúrák velejárója. A különböző kúrák után rengeteg pozitív dolgot észlelhetünk magunkon, többek közt bőrünk kitisztul, megszabadulhatunk a pattanásoktól, és akár még a ráncainkból is veszthetünk. Hajunk kevésbé fog zsírosodni, visszanyeri régi csillogását, körmünk pedig egészségesebb lesz. Szervezetünknek a méregtelenítéssel csak jót teszünk. Könnyebben fognak szerveink működni, és az időközönkénti, rendszeres salaktalanítás a különböző betegségek megelőzésében is segít.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024