0

Méregtelenítő béltisztító kúra

A méregtelenítő béltisztító kúra alatt ne fogyasszunk szilárd tápanyagot, ehelyett igyunk nagyon sok gyümölcslevet, vizet és gyógyteát. Egy-két nap elteltével szervezetünk elkezdi kiüríteni a méreganyagokat, salakanyagokat, ezáltal felszabadultabbnak, energikusabbnak érezzük majd magunkat, sőt, fogyni is fogunk. Ezzel elérjük azt, hogy belső szerveink, mint a máj, a vese, epe és a belek megszabaduljanak az olyan zsíroktól, salakanyagoktól, amelyek nagyban lassítják az emésztési folyamatot, az anyagcserét, és ezáltal az immunrendszer is erősödik.

A méregtelenítő béltisztító kúra alatt az étrend álljon kizárólag gyümölcsökből. Például első nap reggeliként fogyaszthatunk gyümölcsturmixot kis vízzel, kevés tejjel. Tízóraira megehetünk egy almát. Ebédre kiváló lehet egy kis zöldségleves turmixolva. Vacsorára gyógytea.

Méregtelenítő béltisztító kúra

Méregtelenítő béltisztító kúra

 Fontos, hogy a méregtelenítő béltisztító kúra körülbelül egy hétig tartson. Ezalatt a gyógyteákról sem kell megfeledkezni. Folyamatosan igyunk cickafarkteát, csalánteát és májfű teát. Amennyiben késő őszi időszakban tartjuk a méregtelenítő kúrát, szedhetünk csipkebogyót, és készíthetünk csipkebogyóteát, ami tele van C-vitaminnal és magas az antioxidáns szintje is.

Egy másik eljárás szerint a méregtelenítő béltisztító kúra alatt fogyaszthatunk az egész nap folyamán csak gyümölcslevet. Fontos, hogy olyan gyümölcsöt válasszunk, amelynek alacsony a savtartalma, hogy a gyomorban ne termelődjön túl sok gyomorsav, mivel az megnehezíti a diétát. Az is fontos, hogy a gyümölcsök cukortartalma is alacsony legyen.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024