0

Méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt

A méregtelenítő diéta alatt fogyunk 3-4 kilót, de ha túl sok pluszkilóval küzdünk, és meg szeretnénk sürgősen szabadulni tőlük, a nagy fogyás alatt mindenképp tartsunk méregtelenítő diétát. Ezalatt azt értjük, hogy legalább négy napon keresztül csak folyadékot igyunk. Fogyás előtt érdemes megszabadulni a méreganyagoktól és salakanyagoktól. Ez egyrészt azért hasznos, mert a folyamatos folyadékbevitellel és a szilárd tápanyag kerülésével a belek összehúzódnak, és a diéta további részében nem érzünk éhséget.

A méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt azért is ajánlott, mivel ha kiürülnek a méreganyagok és salakanyagok szervezetünkből, és lefogyunk, nem maradnak meg azok a bőr alatt, tehát nem lesz narancsbőrünk.

Méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt

Méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt

A méregtelenítő diéta alatt már a nagy fogyás is kezdetét veszi. Ha négy napon keresztül csak narancslevet iszunk, azzal – amellett, hogy fogyunk – az anyagcserénk is felgyorsul, tisztulnak belső szerveink (a vesék, a máj, a hasnyálmirigy), emellett pedig javul a látásunk, kiélesednek érzékszerveink. A dohányzás abbahagyása után is tapasztalhatunk hasonlókat. Ebből is következtethető az, hogy a salakanyagok majdnem annyira károsak, mint a dohányzás.

A méregtelenítő diéta a nagy fogyás előtt főként azok számára fontos, akik több mint 6 kilót szeretnének leadni. Így megelőzhető, hogy a bőr megnyúljon, és narancsbőr alakuljon ki a fogyás után. Azok, akik csak 3-4 kilótól szeretnének megszabadulni, bőven elég, ha méregtelenítő diétás napokat tartanak.

  
Iktatva: Fogyókúra Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024