0

Méregtelenítő elektróda

Akinek fontos az egészsége, annak érdemes kipróbálnia a méregtelenítő lábfürdőt. A lábfürdőbe egy méregtelenítő elektróda kerül, ami enyhe áramot juttat a sós vízbe. Ennek segítségével a láb pórusain át távoznak a testben felgyülemlett méreg- és salakanyagok. Egy kezelés időtartama 30 perc, ami alatt a láb fürdővize betegségtől függően fog elszíneződni.

 A méregtelenítő elektróda ionizálja a sós vizet, ennek hatására 30 perc alatt méregtelenítődik a szervezet. A szakértők heti két alkalmat ajánlanak, legalább hat hétig. Mindenkinek ajánlott, hisz mellékhatása nincs. Mivelhogy szakértelmet igényel, nem ajánlott otthon egyedül próbálkozni vele, nehogy baj történjen.

Méregtelenítő elektróda

Méregtelenítő elektróda

 A jótékony lábfürdő a méregtelenítő elektróda segítségével nyújthat olyan pluszt, amit egy egyszerű méregtelenítő kúra nem tud nyújtani. Ily módon sokkal könnyebben és gyorsabban szabadulhatunk meg a nemkívánatos salakanyagoktól. A szakemberek a víz színéről meg tudják mondani, hogy melyik szervben van a legnagyobb méreganyag lerakódás. Az egész világosbarnától a mély sötétbarnáig sok fajta lehet. A zöldes árnyalat is feltűnhet a víz színében.

Nagyon sokan támadják a méregtelenítő elektróda hatásosságát. Csak úgy tudunk véleményt mondani, ha mi magunk is kipróbáljuk. Ne várjunk azonnali hatást, hisz 10-15 alkalom szükséges ahhoz, hogy érezhető legyen a változás. Egy félóra lazítás, majd utána egy jó lábmasszázs, ez is a pozitív hatása a méregtelenítő lábfürdőnek.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024