0

Méregtelenítő gyógyteák

A méregtelenítő gyógyteák már nagyon elterjedtek, és ennek a legfőbb oka az, hogy nagyon sokan pozitív eredményekről számolnak be. A kutatók szerint is a méregtelenítő gyógyteák nagyon jó hatással vannak az emésztésre, a máj működésre, és számos más betegségre is megoldást jelenthetnek.

Méregtelenítő gyógytea keveréket gyógynövényboltokban is találunk, de a leghasznosabb, ha mi magunk gyűjtjük be a hasznos füveket, amit majd egész évben hasznosíthatunk. A méregtelenítő gyógytea összetevői a következők: zsálya, kurkuma, gyömbér, hársfa, kamilla, cickafark, májfű, boróka. Ezekből külön-külön is készíthetünk teát, de együtt még hatásosabbak. Mindegyikből kb. ugyanannyit szedjünk (kivéve a kurkumát és a gyömbért, abból elég pár gramm), szárítsuk meg, keverjük össze és tároljuk száraz helyen, viszont ügyeljünk arra, hogy szellőzzön. Így az év bármely évszakában fogyasztható.

Méregtelenítő gyógyteák

Méregtelenítő gyógyteák

Fontos, hogy a méregtelenítő gyógyteát csakis reggel fogyasszuk, körülbelül 3 decit evés előtt félórával. Azért fontos, hogy ne együnk, mert így a gyógynövények könnyen fel tudnak szívódni, ezzel rendben tartják a bélflórát, jó hatással vannak a különböző nőgyógyászati betegségekre, prosztataproblémákra.

A méregtelenítő gyógyteák hatása bámulatos. Nagyon sokan beszámolnak arról, hogy különböző gyógynövénykeverékekből készült teák fogyasztása után megszűntek az emésztési zavaraik, a magas vérnyomás. És ez normális is, hisz egy évszázaddal ezelőtt az emberek még a természetadta növényekkel gyógyítottak, nem volt ennyi gyógyszer, ami olykor több kárt okoz, mint hasznot.

  
Iktatva: Gyógynövények Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024