0

Méregtelenítő gyümölcsök?

Egészséges tápanyagok fogyasztása során eltávolíthatjuk szervezetünkből a felgyülemlett toxinokat, feltöltjük szervezetünket vitaminokkal, ásványi anyagokkal. Szakértők szerint legalább évente egyszer ajánlott elvégezni egy tisztítókúrát. Javasoljuk a méregtelenítő gyümölcsök fogyasztását. Ez a módszer egészséges, majdnem mindenki számára ajánlott, kivéve a terhes nőket, a gyermekeket és a krónikus betegségben szenvedőket.

Vannak olyan tünetek, amelyek arra utalnak, hogy szükségünk van egy általános fizikai és szellemi felfrissülésre. Ilyen tünetek: a lepedékes nyelv, székrekedés, fejfájás, fáradékonyság, ingerlékenység, stressz, aknés bőr. Egyik legjobb módja szervezetünk kitakarításának a méregtelenítő gyümölcsök fogyasztása. Jótékony hatásuk mellett segítenek a fogyásban is, fittebbek, egészségesebbek leszünk egy-egy ilyen kúra után.

Gyümölcsök

Méregtelenítő gyümölcsök

Ajánlott méregtelenítő gyümölcsök: citrom, narancs, ananász, banán, eper, alma, mangó, szőlő, kivi, körte, dió, erdei gyümölcsök. Fontos azonban a gyümölcsöket ésszerűen társítani, például ne fogyasszunk édes gyümölcsöt savassal, mivel az késlelteti a cukor normál felszívódását. Fontos ugyanis, hogy megfelelő maradjon az emésztésünk.

A méregtelenítő gyümölcsök rendszeres fogyasztása során eltávolítjuk az elhalt sejteket, a felesleges zsírokat és egyéb mérgező anyagokat a szervezetből, kitisztítjuk a vastagbelet és segítjük az emésztést. A méregtelenítő folyamat eltarthat jó pár napig, esetleg néhány hétig. Szervezetünk ugyanis naponta ki van téve az élelmiszer-adalékanyagoknak, nehézfémeknek, légszennyezésnek, vegyi anyagoknak, nikotinnak, növényvédő szereknek, gyomirtóknak stb., melyeknek nem szabadna helyük legyen az emberi szervezetben.

  
Iktatva: Ételek, diéta, Méregtelenítő kúrák

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024