0

Méregtelenítő gyertya

Nagyon kevesen tudják, de a gyertyák nem csak hangulatfestő hatásúak, egészségünk megőrzésében is segítségünkre lehetnek. Léteznek fülgyertyák, amelyek a fül gyulladásaira vannak jó hatással, és léteznek testgyertyák, amelyek elűzik a stresszt, megszüntetik a fejfájást, a testi fájdalmakat, és ezen kívül nagyon pozitívan hatnak az anyagcserére, ezáltal pedig alkalmasak méregtelenítésre is.

A méregtelenítő gyertyák használata igényel néhány előkészületet.  Kényelmesen helyezkedjünk el az ágyon, és arra a helyre, ahova rakjuk a gyertyát – jelen esetben a hasfalra – helyezzünk egy-két gézlapot. Ez azért szükséges, hogy ha a gyertya közben lecsepeg, ne a bőrünket égesse meg.

Méregtelenítő gyertya

Méregtelenítő gyertya

A méregtelenítő gyertya azért hatékony, mert a kezelés helyén, a hasfalon vérbőség keletkezik, ez pedig megszünteti a lerakódásokat, tehát a testünkből eltávoznak a méreganyagok és a salakanyagok. Ezzel felgyorsul az anyagcsere, mi pedig fittebbek, egészségesebbek leszünk, főként, ha a kezelés után pár napig diétázunk.

A méregtelenítő gyertyával kezelhetünk idegrendszeri problémákat is, hisz a hasfalon keresztül képes hatni az akupunktúrás pontokra. Bioenergetikai hatása van, segíti a sebgyógyulást, ezen kívül a narancsbőr eltávolításában is segít. Alkalmazhatjuk hetente egyszer, az eredmény érezhető lesz, és főként segít megőrizni az olyan létfontosságú szerveink egészségét, mint a máj és a vese, hisz eltávoznak a méreganyagok a szervezetből.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024