0

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

Ha van egy kis szabadidőnk, és úgy érezzük, hogy szervezetünk nem működik a legjobban, akkor a méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára kiváló lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól. Olyan hétvégét válasszunk, amikor nincs sok dolgunk, és tudunk magunkra figyelni. A pihenés is ugyanilyen fontos, hisz a méreganyagok távozása sokszor kellemetlen tünetekkel járhat, például szédüléssel, fáradtsággal.

 A méregtelenítő hétvégét az év minden hónapjának első napján ébredés után egy könnyű reggelivel kezdjünk. A kávét cseréljük le méregtelenítő teára. A reggeli ne tartalmazzon tejterméket, mert azokat a szervezet egy ilyen kúra alkalmával nehezen dolgozza föl.

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára

A méregtelenítő hétvége során az év minden hónapján fogyasszunk olyan zöldségeket, amelyek önmagukban is jó méregtelenítők. Ilyenek például a rukkola és az uborka, vagy készítsünk gyümölcssalátát. Húsból csak a csirke vagy pulyka fogyasztható. Végezzünk valami könnyed mozgást, hogy az izmainkból is tudjon távozni a méreganyag. Ha be tudunk iktatni egy szaunázást, akkor biztosak lehetünk benne, hogy teljes lesz a kúra.

A méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára ajánlott, és fontos, hogy elvégzése után csak fokozatosan kezdjünk visszaállni a megszokott étkezésekre, hogy ne terheljük meg egyből a szervezetet. Ha betartottunk mindent, akkor fogjuk érezni a hatását, hisz könnyebb lesz az emésztés, izmaink jobban fognak mozogni, vagy épp a narancsbőrünk fog kevésbé látszani.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024