0

Méregtelenítő ionizátor

Szervezetünk a mindennapi élet során rengeteg méreganyaggal telítődik, még akkor is, ha próbálunk egészségesen élni. Ezért fontos, hogy rendszeresen végezzünk méregtelenítést. Erre lehet jó megoldás a méregtelenítő ionizátor. Ezt a szerkezetet nemrég fejlesztették ki, így még nem olyan elterjedt.

A méregtelenítő ionizátor az alapja a gyógyhatású lábfürdőnek. Egy méregtelenítő lábfürdő általában 20-30 percet tart. Ez idő alatt az ionizátor hatására a vízben lévő ionok negatív töltést kapnak. A bőrön keresztül ezek az ionok bejutnak a véráramba és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

Méregtelenítő ionizátor

Méregtelenítő ionizátor

A méregtelenítő ionizátor segítségével javulhatnak a betegségek, vagy akár teljesen el is múlhatnak. Olyan problémára találhatunk megoldást, mint az ízületi gyulladások, migrén, köszvény, allergia vagy fejfájás. Javulhat a máj- és a vesefunkció, ezáltal javul a keringés, valamint az általános kedélyállapot. Az ionizáció után a testben felszabadult méreg- és salakanyagok egy része a lábfürdő során a lábon keresztül a vízbe távozik. A többi rész a test saját méregtelenítő folyamata során ürül ki a szervezetből vizelet vagy izzadás során.

A méregtelenítő ionizátor nem csodaszer, nem gyógyszer. Rengeteg jótékony hatása van, míg mellékhatása majdnem semmi. Az ionizátor használata szakértelmet igényel, így kérjük ki egy szakértő véleményét, hogy mikor és mennyit használjuk. Érdemes az ionizáló lábfürdőt kúraszerűen alkalmazni. Na várjunk tőle csodát, de már az első 1-2 alkalom után érezhetünk változást.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024