0

Méregtelenítő ivókúra

Mikor valami betegség megtámadja a szervezetünket, akkor elgondolkodunk rajta, hogy mit lehetne tenni annak érdekében, hogy ez ne ismétlődjön meg. Ilyen megoldás lehet a méregtelenítő ivókúra, ami abban segít, hogy szervezetünkből kiürüljenek a felhalmozódott méreg- és salakanyagok. Összeállíthatjuk mi magunk, vagy akár meg is vehetjük készen.

 A méregtelenítő ivókúra lényege, hogy a kúra alatt csak és kizárólagosan folyadék juttatható a szervezetbe. Általában egy kúra 4-5 napig tart. Nem is ajánlatos ennél tovább tartani. A kúrához használhatunk kész zöldség- és gyümölcsleveket, bár ezekkel legyünk óvatosak, mert rejtett cukrot tartalmazhatnak, nem beszélve a tartósítószer- és színezéktartalomról. A legjobb megoldás, ha mi magunk készítjük az ilyen leveket.

Méregtelenítő ivókúra

Méregtelenítő ivókúra

Az enyhébb méregtelenítő ivókúra alkalmával fogyaszthatunk turmixolt zöldségleveseket is, de csak akkor, ha nem tartalmaznak sem rántást, sem habarást. A legjobb, ha sokféle zöldségből főzzük meg a levest, majd turmixoljuk le, így a vitamintartalma magas lesz, és az íze is fenséges a sok zöldségnek köszönhetően.

Lényeges szempont, hogy a méregtelenítő ivókúra alatt tiltott az alkohol fogyasztása. Kerüljük a sót is, inkább sok zöldfűszert használjunk. A kúra után szemmel látható a változás úgy a bőrünkön, mint a hajunkon, és a mérleg nyelve is kevésbé billen ki. Odafigyeléssel évente 3-4 alkalommal ismételhetjük meg.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024