0

Méregtelenítő lábfürdő otthon

A legtöbb szépségszalonban ma már elérhető a méregtelenítő lábfürdő, melynek hatékonyságát senki nem kétli. Ám méregtelenítő lábfürdő otthon is készíthető. Rengeteg előnye van annak, ha otthon készítjük: sokkal kevesebbe kerül, mintha szalonba mennénk, és nincs szükség sok hozzávalóra.

A méregtelenítő lábfürdő otthon víz és só segítségével készíthető el. A víz legyen jó meleg, szórjuk bele a sót, és áztassuk a lábunkat 30 percig benne. A méregtelenítés a talp reflexpontjain keresztül történik. Ugyanúgy, mint a méregtelenítő gépnél, itt is fontos, hogy a lábunk tiszta legyen, mielőtt lábfürdőt vennénk.

Méregtelenítő lábfürdő otthon

Méregtelenítő lábfürdő otthon

A víz elszíneződése a méregtelenítő lábfürdő otthon alkalmazható módszerénél is megtörténik. Érdemes megfigyelni, hogy a víznek milyen színe lesz, hisz ezáltal meg tudjuk határozni, hogy melyik szervünkben ment végbe a méregtelenítő folyamat. Ha citromsárga a víz, akkor a vese és a húgyhólyag tisztul, ha narancssárga, akkor az ízületek. A máj akkor tisztul, ha a víz színe barnásra változik, ha pedig zöldes színt látunk, akkor az epe, a szív és az emésztőrendszer próbál megszabadulni a méreganyagoktól. A cukorbetegség, valamint a nehézfémek jelenlétére utal, ha a víz színe egészen sötét.

 A méregtelenítő lábfürdő otthon kúraszerűen alkalmazható. Ajánlott heti két alkalommal legalább 3 héten keresztül folytatni.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024