0

Méregtelenítő légzés

Az ember folyamatosan lélegzik, ez alapvető létszükségletünk. De azt már kevesen tudják, hogyan kell helyesen lélegezni. A méregtelenítő légzés technikáit érdemes elsajátítani, hogy mindig helyesen lélegezzünk, ezzel elősegítve, hogy szervezetünk elegendő oxigénhez jusson.

 A tüdő kapacitása jóval nagyobb, mint amit egy átlagember használ. A méregtelenítő légzés során a bent rekedt szennyezett levegőt kell kicserélnünk igazi, friss, oxigéndús levegőre. Nem nehéz a technika. Fontos, hogy üljünk egyenesen. A szánkat csukjuk, be de ne szorítsuk össze. Próbáljuk meg minél jobban kipréselni magunkból a levegőt. Ha úgy érezzük, hogy kint van már az egész, akkor nagyon lassan, és nagyon mélyen, orron át szívjuk be a levegőt. Éreznünk kell, ahogy a tüdőnk megtelik a levegővel.

Méregtelenítő légzés

Méregtelenítő légzés

A méregtelenítő légzés nem csak a tüdőnknek tesz jót, hanem megtisztítja a salakanyagoktól a szervezetet a tisztább vér segítségével. Ha oxigéndús vér jut a szívbe, akkor sokkal könnyebben zajlanak az élettani funkciók is a szervezetünkben. Például az agy működése is jobb lesz, hisz az agynak oxigénre van szüksége.

Érdemes gyakorolni a méregtelenítő légzés fortélyait. A legjobb, ha friss, növényekkel teli környezetben tudjuk ezt gyakorolni, hisz napi néhány alkalommal már sokat segíthetünk a szervezetünknek, hogy hatásosabban tudja felvenni a harcot a káros hatásokkal szemben.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024