0

Méregtelenítő mézes masszázs

A méregtelenítő mézes masszázs eredetileg Tibetből ered, ahol már évezredek óta ismerik a méz magas ásványi anyag és vitamintartalmát. A méz természetes és kivételesen tiszta anyag, mely molekulái és mérete révén képes arra, hogy mélyen beszívódjon a bőrbe, ahol kifejti kiváló sejtvédő és regeneráló hatását. A méz baktériumölő, gyulladáscsökkentő és sebgyógyító hatását már az ősidők óta ismerik. Számos baktériumot és méreganyagot képes megsemmisíteni, ezért a masszázshoz is tökéletesen használható.

A méregtelenítő mézes masszázs során virágmézzel masszíroznak, s a mozdulatok sem hasonlóak a relaxáló masszázsokéhoz, inkább vákuumképző mozdulatokat végeznek. A masszázs során eltűnik a virágméz aranyló színe, helyette szürkéssé, opálszínűvé változik a kiszívott méreganyagok hatására.

Méregtelenítő mézes masszázs

Méregtelenítő mézes masszázs

A méz a bőrfelszín alá jutva képes arra, hogy kiszívja a test egészén megjelent salak- és méreganyagokat, így kiválóan méregtelenít. Kortól és nemtől függetlenül bárki használhatja bőrön keresztüli salaktalanítás végett a méregtelenítő mézes masszázst. Erősen dohányzók számára kifejezetten ajánlott a mézes masszázzsal történő méregtelenítés.

Az ilyen kezeléseket képzett gyógymasszőr végzi, ellenőrzött és természetes úton előállított virágmézzel, amelynek propolisztartalmából fakadó jótékony hatása az ízületi panaszok és gyulladások gyógyításában is bizonyítottan megállja a helyét. A méregtelenítő mézes masszázst mézallergia esetén nem szabad alkalmazni, ezért ajánlatos a kúra megkezdése előtt elvégezni egy gyors vizsgálatot ez ügyben.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024