0

Méregtelenítő masszázsolaj

Testünket méreganyagok uralják, melyeknek mennyisége napról napra nő szervezetünkben. Ezeket a méreganyagokat környezetünkből szedjük össze, sokszor tudomást sem véve róluk. Hatékony beavatkozás illetve méregtelenítés nélkül ezeket az anyagokat nem tudjuk kiüríteni szervezetünkből, sem feldolgozni őket. Szerencsére napjainkban sok olyan eljárás áll a páciensek rendelkezésére, amely eltünteti szervezetükből a méreganyagokat. Ilyen gyógykészítmény a méregtelenítő masszázsolaj is.

A méregtelenítő masszázsolaj lényege, hogy a bőrbe felszívódva felüdítik és felfrissítik a megfáradt testet, feloldják a stressz okozta feszültségeket, ellazítják a bőrt és az izmokat, elűzik a rossz közérzetet és hangulatot, továbbá a méreganyagok eltávolításával nyugodt és pihentető alvást biztosítanak a páciensek számára.

Méregtelenítő masszázsolaj

Méregtelenítő masszázsolaj

A „relaxing”, vagyis ellazító masszázsolaj a fent említett hatások mindegyikét tartalmazza kellemetlen mellékhatások nélkül, ugyanis kizárólag növényi alapanyagokból készül ez a típusú méregtelenítő masszázsolaj. Nemtől és kortól függetlenül bárki használhatja, viszont használata előtt érdemes meggyőződnünk arról, hogy nem vagyunk-e allergiásak a masszázsolaj valamely növényi összetevőjére.

Az olíva olajat tartalmazó méregtelenítő masszázsolajok antioxidáns tartalmukkal fokozzák a méregtelenítő folyamatokat, s eltüntetik a lágyszövetben felhalmozódott méreganyagokat. Nagymértékben segítik a bőr és a kötőszövet feszességének, rugalmasságának helyreállítását. A méregtelenítő masszázsolajok kúraszerű alkalmazása mellett fogyasszunk sok folyadékot, ugyanis ez fokozza a nyirokrendszer működését is, továbbá elősegíti a szervezetben felhalmozódott méreganyagok eltávolítását a vizelettel együtt.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024