0

Méregtelenítő nyirokmasszázs

Rengeteg masszázsfajta létezik annak érdekében, hogy el tudjunk lazulni, vagy épp fájó tagjainkat megszabadítani a kellemetlen fájdalmaktól. A méregtelenítő nyirokmasszázs még nem tartozik a legismertebb masszázsfajták közé, pedig rengeteg előnye van. Ez esetben nem kell diétát betartani, esetleg nem túl jóízű teákat inni, csupán elmegyünk a masszázsszalonba, és kb. 30 perc alatt nemcsak lazítunk, de a szervezetünket is megszabadítják a méreg- és salakanyagoktól.

 A méregtelenítő nyirokmasszázs legjobb tulajdonsága, hogy aktivizálja a nyirokrendszert. A masszázs során felszabadult salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül távoznak a szervezetünkből. Ahhoz, hogy igazán hatásos és tartós legyen az eredmény, érdemes legalább havonta egy alkalommal masszázst venni, hisz az nem elég, hogy egyszer megszabadulunk a méreganyagoktól, hiszen nap mint nap jut a szervezetünkbe káros anyag.

Méregtelenítő nyirokmasszázs

Méregtelenítő nyirokmasszázs

A szalonok nagy részében még nem érhető el a méregtelenítő nyirokmasszázs, épp ezért nem biztos, hogy a legolcsóbb masszázstípusok között tartják számon. Érdemes egy szakképzett masszőrt keresni, aki tudja azt, hogy milyen mozdulatokkal kell dolgozni, hisz a nyirokmasszázs igazi szaktudást igényel.

A méregtelenítő nyirokmasszázs minden mozdulata gyengéd, nagyon lágy, nem szabad fájdalmat okozzon. Jótékony tulajdonságai közé sorolhatjuk továbbá azt, hogy a fogyásban is segíthet, hisz ahogy a méreganyagok távoznak a testünkből, úgy indulhat be a fogyás is.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024