0

Méregtelenítő pakolás

A szervezetünkben felgyülemlett méreg- és salakanyagok a bőrünkön is megjelennek narancsbőr vagy pattanások formájában. Ezek tisztítására a méregtelenítő pakolás lehet a megoldás. Vannak kifejezetten testre és külön arcra használható pakolások. A testre használhatóak inkább a narancsbőrt kezelik, míg az arcra kenhetőek a pattanásokat, mitesszereket orvosolják.

 A méregtelenítő pakolás legkönnyebben kávézacc, kakaó, só és víz keverékéből készül. Ez a testre kiváló. Kenhetjük a combokra, hasra és a fenékre. A kávézacc koffeintartalma nagyon jó méregtelenítő. Ha a bekent testrészt még folpack fóliával is becsavarjuk, valamint hetente két alkalommal megismételjük a pakolást, akkor pár héten belül sokkal simább és egészségesebb lesz a bőrünk.

Méregtelenítő pakolás

Méregtelenítő pakolás

Az arc bőrén is meglátszik, ha szervezetünk a méreganyagoktól szenved: pattanások csúfíthatják, szürkéssé, fáradttá válhat. Ilyenkor a méregtelenítő pakolás adhat gyors segítséget. Keverjünk össze mézet, fahéjat, szegfűszeget valamint propoliszos tinktúrát, majd kenjük az arcunkra. Ez a pakolás nem csak az arcra, hanem a dekoltázsra és a hátra is kiváló. A méz és a fahéj méregtelenítő hatásának köszönhetően már az első alkalom után látható a változás.

A méregtelenítő pakolás ajánlott bárkinek, nemre és korra való tekintet nélkül. Vegyük rá a férjünket/barátunkat is, hogy próbálja ki. Az ő bőrüknek is kell az ápolás, az odafigyelés.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024