0

Méregtelenítő rizs diéta

Az ősi indiaiak már régóta felfedezték, hogy a rizs kitűnő méregtelenítő élelem. Talán ezzel is magyarázható, hogy az ázsiai népeknél sokkal kisebb arányban fordul elő rákos megbetegedés. Az európai ízléshez is nagyon jól alkalmazható, hisz változatosan lehet elkészíteni. A méregtelenítő rizs diéta nagyon hatékony és könnyen betartható, ha méregteleníteni szeretnénk a szervezetet.

A méregtelenítő rizs diéta alapja a rizs. Ha módunk van rá, akkor barna rizset használjunk. Ha ez nem megy, akkor a kerek szemű rizs is jó megoldás. Mivel csak diétáról beszélünk, nem az a lényeg, hogy kimondottan csak rizset együnk. A lényeg, hogy az étkezéseink nagy részét a rizs tegye ki. A sós vízben főzött rizs pár nap után igen unalmas lehet. Épp ezért lehet hozzá zöldséget és húst fogyasztani.

Méregtelenítő rizs diéta

Méregtelenítő rizs diéta

A rizs keményítő tartalmának köszönhetően alaposan tisztítja a beleket. Hogy a méregtelenítő rizs diéta ne okozzon székrekedést, érdemes rostban gazdag élelmiszert fogyasztani a rizs mellé. Rostban nagyon gazdagok a nyers zöldségek, mint például a brokkoli, a zeller, a cékla, a káposzta és a fokhagyma. Ezek mind beilleszthetőek a diétába.

Keressünk olyan recepteket, amelyek jók a méregtelenítő rizs diéta alkalmával, vagy ha nem találunk számunkra megfelelőt, akkor találjunk ki mi magunk. Adhatunk hozzá friss fűszereket is, de a sót inkább hanyagoljuk.

  
Iktatva: Ételek, diéta Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024