0

Méregtelenítő sófürdő

Szervezetünk nap mint harcol a környezetből érkező méreganyagok ellen. Legyen szó a levegőben található káros anyagokról, vagy az élelmiszerekben levő tartósítószerekről, esetleg a zöldségeken, gyümölcsökön levő gyomirtókról. A méregtelenítő sófürdő abban lehet a segítségünkre, hogy a test saját méregtelenítő folyamatait segítsük.

A méregtelenítő sófürdő lényege, hogy nem csak a lábunkon keresztül méregtelenítünk, hanem az egész testünk felületén található nyirokmirigyeken keresztül. Vannak már kifejezetten méregtelenítésre kialakított sós vizű medencék, de akár mi is készíthetünk otthon fürdőt. A legtöbb fürdősó jó méregtelenítő hatással rendelkezik. Engedjünk a kádba kellemesen meleg vizet, majd tegyünk bele fürdősót. Választhatunk akár olyat is, ami gyógynövénykivonatot is tartalmaz, ez jót tesz a lelkünknek is. Fontos, hogy egyszerre ne tartózkodjunk benne 20 percnél többet.

Méregtelenítő sófürdő

Méregtelenítő sófürdő

A kifejezetten méregtelenítésre készült sós vizű medencék általában nagyon hidegek. Számítsunk erre, amikor ilyenbe mártózunk. A méregtelenítő sófürdő kúraként alkalmazva is jó, de akár otthon, heti egy alkalommal is már sokat segíthet. A test teljes felületén történik a méregtelenítés, így nemcsak a bőr mélyebb rétegeiből, hanem a belső szerveinkből is távozik a méreganyag.

Lényeges, hogy mielőtt méregtelenítő sófürdőt vennénk, beszéljünk orvosunkkal, hisz van néhány olyan krónikus betegség, amivel nem lehet sófürdőt venni. Ilyen a magas vérnyomás vagy a szívbetegség.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024