0

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

Mind hallottunk már a méregtelenítő gépekről, amelyek az ionizáción alapulnak, és a lábon keresztül végzik el feladatukat. Ha rendszertelenül étkezünk, nem tartjuk be az étkezések közti szüneteket, nem reggelizünk, és később nagy lakomákat tartunk, ráadásul olyan ételeket fogyasztunk, amelyek károsak, érdemes a méregtelenítésre is egy kis időt szánni. A méregtelenítő sós vizes lábfürdőre sokan esküsznek, a nyirokrendszeren keresztül a sós víz képes kinyerni a méreganyagok egy részét.

A méregtelenítő sós vizes lábfürdőt hetente kétszer is végezhetjük. Amire oda kell figyelni, az az, hogy miután befejeztük a méregtelenítést, fogyasszunk valami olyan táplálékot, amely vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag.

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

Méregtelenítő sós vizes lábfürdő

A méregtelenítő sós vizes lábfürdő mellett természetesen más változtatásokra is szükség lesz, ha azt szeretnénk, hogy teljesen megszabaduljunk a méreganyagoktól és salakanyagoktól. Ehhez étrendcserére és nagyon sok mozgásra lesz szükségünk. Sokan a paleolit étrenddel nyerik vissza fittségüket, vitalitásukat, hisz ez az étrend csakis olyan elemeket tartalmaz, amelyeket őseink közvetlen környezetükből szereztek be, ezzel pedig máris kizárjuk étrendünkből a tartósítószeres eljárással készült élelmiszereket, ami kiváló hatással lesz majd ránk.

A méregtelenítő sós vizes lábfürdő kipróbálása mindenkinek ajánlott. A sós víz bizonyítottan csökkenti a gyulladásokat is, így reumásoknak főként érdemes kipróbálni. Ez a módszer nagyon egyszerű, ha tehetjük ismételjük meg minél többször, és tegyük a méregtelenítő kúránk részévé.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024