0

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

A méregtelenítő, salaktalanító kúrára érdemes havonta 3-4 napot rászánni. Ennyi idő alatt ugyanis, ha nem megfelelő az étrendünk és keveset sportolunk, lerakódhatnak olyan káros anyagok, amelyek nagyban befolyásolják az emésztést, lelassítják az anyagcserét, megakadályozzák, hogy a belső szerveink normális ütemben végezzék a feladatukat.

A méregtelenítő, salaktalanító kúrával nem csak az emésztésünknek teszünk jót, hanem a bőrünknek és a közérzetünknek is. A lerakódott salakanyagok felhalmozódnak a bőrünk alatt, ezzel pedig kialakul a cellulitis. A nők számára ez igencsak nagy ellenség, de meg is van az oka annak, hogy pont a nőknél alakul ki.

 

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

Méregtelenítő, salaktalanító kúra

A méregtelenítő, salaktalanító kúrával az immunrendszerünk is megerősödik. Ha csak pár napra is, de lemondunk az olyan káros élelmiszerekről, mint az állati zsírok, állati fehérjék, cukrok és szénhidrátok, máris érezzük a kúra hatásosságát. Sokkal fittebbek, energikusabbak leszünk már az első nap után. Fontos, hogy ezeken a napokon megemeljük a folyadékbevitelt. Mivel a vesék is tisztulnak, kijönnek az apró kis kövek, a homok, sokkal több vízpótlásra lesz szükség.

Ezekben a napokban, amikor méregtelenítő, salaktalanító kúrát tartunk, érdemes sok gyümölcsöt és zöldséget fogyasztani, és nagyon sok folyadékot inni. Ha esetleg csak folyadékot iszunk ezeken a napokon, utána gondoskodjunk a vitaminok pótlásáról, és csak lassan, fokozatosan térjünk vissza a régi étrendünkhöz.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024