0

Méregtelenítő szerek

Egészségi állapotunk javítása érdekében méregtelenítéssel megtisztíthatjuk szervezetünket a felgyülemlett toxinoktól, méreganyagoktól. Különböző méregtelenítő módszerek, programok és méregtelenítő szerek állnak rendelkezésünkre, melyek közül kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbbet. Legjobb tavasszal elvégezni egy tisztítókúrát, hogy a téli hónapok alatt felgyűlt salakanyagoktól megszabaduljunk.

A friss gyümölcsök, zöldségek levei, a különféle teák, nagy mennyiségű víz fogyasztása, a masszázs, a szauna, és az egyre inkább elterjedt sószobák használata a különféle méregtelenítő szerek csoportjába tartoznak. Az említett folyadékok nem tartalmaznak mérgeket, ezen felül a gyümölcsökből és zöldségekből kifacsart természetes lé energiát is ad. Azt az energiát, amit szervezetünk eddig egy csokoládé, szendvics vagy bármilyen más (kevésbé egészséges) étel feldolgozására használt, ezúttal méregtelenítésre használja.

Méregtelenítő szerek

Méregtelenítő szerek

Méregtelenítő szerek használatkor kerüljük a mesterségesen előállított élelmiszereket, a kávét, az alkoholt és a cigarettázást, ezek ugyanis felborítják a tisztulás folyamatát. A sószobákban sós levegőt lélegzünk be, mely tisztítja a légutakat, eltávolítja a tüdőben felgyűlt baktériumokat. Jótékony hatást gyakorol a bőrre, segít az asztmában, allergiában szenvedőknek. Szaunázás során kiizzadjuk a méreganyagokat, ilyenkor gondoskodnunk kell a megfelelő mennyiségű víz fogyasztásáról. Különféle sportgyakorlatokkal is kiizzadhatjuk a fölösleges anyagokat.

Masszázs során javul a keringés, felszabadulnak az energiaraktárak, stimulálódik az immunrendszer, jótékony az idegrendszerre. Van néhány módszer, mely ellenjavallt bizonyos betegségek esetén, ezért kérjük ki orvosunk véleményét, mielőtt nekikezdenénk a méregtelenítő szerek használatának.

  
Iktatva: Tisztítókúra

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024