0

Méregtelenítő szirup

A szervezetünket ért napi támadásokat méregtelenítő kúrák során tudjuk kivédeni, ártalmatlanítani. A méregtelenítő szirup ebben nagy segítségünkre van. Európában még csak most kezdik felismerni a szirupok méregtelenítő hatását. A méregtelenítő szirupok közé tartozik a juhar- és a pálmaszirup.

 A méregtelenítő szirup nem csak méregtelenítésre jó. Rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ezek a pluszok mind hozzájárulnak, hogy szervezetünk ne csak a méreg- és salakanyagoktól szabaduljon meg, hanem feltöltődjön olyan vitaminokkal is, amelyek sokkal energikusabbá teszik. A pálmafaszirup kifejezetten finom és nagyon jól édesít. Ezért használják származási helyén inkább cukor helyett, mintsem méregtelenítésre. Azon kívül sok kalciumot és káliumot is tartalmaz, amelyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára.

Méregtelenítő szirup

Méregtelenítő szirup

A méregtelenítő szirup fogyasztása mindenkinek ajánlott. Ha csak a cukrot szeretnénk vele helyettesíteni, akkor is jó megoldás, de ha kúraszerűen fogyasztjuk, akkor jótékonyan méregteleníti a szervezetet. Egy ilyen kúra általában 1-2 hétig tarthat, attól függően, hogy mekkora adagban fogyasztjuk a szirupot. Kúránként napi 3-5 alkalommal érdemes fogyasztani.

Ha olyan méregtelenítő kúrába fogunk, ami mellőzi a szilárd táplálékot, akkor mindenféleképpen javasolt a méregtelenítő szirup fogyasztása, hisz folyékony táplálékként szolgál a szervezetnek. Fogyaszthatjuk akár magára is, vagy esetleg vízben feloldva, de jó megoldás akkor is, ha ételeinkbe csempésszük bele.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024