0

Méregtelenítő turmix

Ha úgy érezzük, hogy szervezetünk telítve van méreganyagokkal, akkor ajánlott a  méregtelenítő turmix fogyasztása. Nyáron nem csak azért könnyebb méregteleníteni, mert sok a gyümölcs, hanem a test az izzadás során is méregtelenítődik. Rengeteg gyümölcs és zöldség rendelkezik méregtelenítő hatással. Érdemes keresgélni közöttük, mert biztosak lehetünk benne, hogy találunk az ízlésünknek megfelelőt.

Legjobb, ha a méregtelenítő turmix a reggeli mellé fogyasztódik. A legismertebb vízből, uborkából, zellerszárból és avokádóból készül. Ez nem csak méregtelenít, hanem kiváló éhségcsillapító is. Reggel, ha nagyon sietünk és nincs időnk enni, akkor ebből egy pohárral elfogyasztva néhány órára elűzi az éhségünket.

Méregtelenítő turmix

Méregtelenítő turmix

Nagy  a választék a méregtelenítő turmix lehetőségei között. Készülhetnek ezek zöldségekből vagy gyümölcsökből, de a kettő keverékéből is. A mangó, ananász, banán, joghurt és víz összeturmixolásából nem csak méregtelenítő italt kapunk, hanem még az alakunknak is jót teszünk vele. A turmixgépbe tegyünk szőlőt (legjobb ha vöröset), áfonyát és almát, majd turmixoljuk le. Ha sűrűnek találjuk, adhatunk hozzá kevés hideg vizet is. Kitűnő méregtelenítő ez a turmix, de a hólyagfertőzések enyhítésére is hatásos.

A méregtelenítő turmix egy egészséges reggeliként fogyasztva segíthet, hogy a szervezetünk minden nap fel tudja venni a harcot a méreganyagokkal szemben. Napi egy, maximum két pohár az a mennyiség, ami elegendő a méregtelenítéshez.

  
Iktatva: Ételek, diéta Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024