0

Méregtelenítő víz

Szervezetünk nagy része vízből áll. Fontos, hogy minden nap kellő mennyiségű tiszta folyadékot vigyünk be szervezetünkbe, melyre legjobb megoldás a méregtelenítő víz fogyasztása. A víz ugyanis azon kívül, hogy jó szomjoltó, a legjobban mossa át a szervezetet. Persze kicsit segíthetünk azzal, hogy teszünk bele egy kis frissen csavart citromlevet, egy kis gyömbért és esetleg egy csöpp uborkalevet.

A víz természetesen tisztítja a szervezetet, nem hagy maga után semmilyen salakanyagot. A citrom bár természetes közegben savas, gyomorba kerülve már lúgosító hatása lesz. A gyömbér felpörgeti az anyagcserét, az uborkalé pedig kitűnő vízhajtó. De ha csak magában fogyasztjuk a méregtelenítő vizet, már az is nagyon jó. Most már kaphatóak kifejezetten vitaminnal dúsított vagy épp lúgos vizek, amelyek még inkább elősegítik a méregtelenítést.

Méregtelenítő víz

Méregtelenítő víz

Arra kell odafigyelnünk, hogy ne tartalmazzon a méregtelenítő víz hozzáadott cukrot, mert akkor már nem az lesz a hatása, amit szeretnénk. Úgy lesz igazán látványos a hatás, ha éhgyomorra iszunk meg belőle egy nagy pohárral, hisz akkor tudja jól átmosni a szervezetet.

A méregtelenítő víz nem csodaszer. Csupán egy olyan plusz a szervezetnek, amit máshonnan nem igazán tud megkapni. Nem kell félnünk a mellékhatásoktól, hisz a víznek ilyen nincs. Át tudja mosni a gyomrot, a beleket, a vesét és a húgyhólyagot is.

  
Iktatva: Méregtelenítés házilag Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024