0

Méregtelenítő vízhajtó tea

Szervezetünkbe minden nap rengeteg méreganyag kerül a tartósított, adalékanyagokkal és színezékekkel ellátott élelmiszerekből. Érdemes ezeket bizonyos időszakonként eltávolítani. A méregtelenítő vízhajtó tea kitűnő választás, hisz nem csak méregtelenít, hanem a pangó víztől is megszabadulhatunk. Számítsunk rá, hogy ha ilyen kúrába fogunk, akkor sokkal többet kell majd a mosdóba mennünk, ezért inkább olyan időszakra időzítsük a kúrát, amikor otthon vagyunk.

 A méregtelenítő vízhajtó tea fogyasztása minden felnőttnek ajánlott, aki úgy érzi, hogy szeretne megszabadulni a salak- és méreganyagoktól. Gyerekeknek azonban tilos, nekik még nincs szükségük ilyesmire.

Méregtelenítő vízhajtó tea

Méregtelenítő vízhajtó tea

Van néhány olyan gyógyfű, ami jó választás lehet a méregtelenítő vízhajtó tea elkészítéséhez. Használhatunk nyírfát, hisz azon kívül, hogy jó vízhajtó, erős vértisztító illetve gyulladáscsökkentő hatású is. Jöhet még a méhfű, az angyalgyökér, a legyezőfű valamint az áfonyalevél is. Minden csak attól függ, hogy melyik ízlik nekünk jobban.

A legjobb, ha kúraszerűen fogyasztjuk a méregtelenítő vízhajtó teát. A kúra alatt tapasztalhatunk erőteljesebb vizelési ingert, hisz nem csak méregtelenítődik a szervezet, de a felesleges víz is távozik. Aki hajlamos a kalciumveszteségre, az ilyenkor jobban figyeljen a kalciumbevitelre, hogy nehogy baj legyen belőle. A kúra után tapasztalhatjuk, hogy az eddig dagadó láb és kéz már nem feszül a pangó víztől, könnyebben mozgunk, és több az energiánk is.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024