0

Méregtelenítő zöld tea

Sok ember a reggeli kávé nélkül nem tud meglenni, pedig egy pohár teával is el tudnák ugyanazt az eredményt érni. A tea jótékony hatásait már régóta felfedezték. Egyik ilyen pozitív tulajdonsága a méregtelenítés. A teák közül a legjobb a méregtelenítő zöld tea. Nem kell belőle többet fogyasztani, csak napi egy-, maximum kétcsészényit. Igazi frissítő ital lehet nyáron lehűtve, télen pedig egy kis mézzel megmelengeti testünket-lelkünket.

 A méregtelenítő zöld tea legfinomabb változata a valódi tealevelekből készül. Sokan használják a filterest is, de sajnos abban csak a levelek töredéke van. Vásároljunk tealevelet, és készítsük el mi magunk a finom nedűt. Nem szabad főzni, csak forrázni, majd állni kell hagyni pár percet.

Méregtelenítő zöld tea

Méregtelenítő zöld tea

Akkor a legjobb, ha a méregtelenítő zöld tea nem kap semmiféle ízesítőt, csak egy kis citromot. Ha semmiképp nem tudjuk meginni keserűn, akkor tegyünk bele egy nagyon kevés mézet. Nem csak méregteleníti a szervezetet, de nagyon jó vízhajtó hatással is bír, ezért akinek dagad a lába, annak nagyon ajánlatos a fogyasztása.

A méregtelenítő zöld tea nagyon szelíden méregtelenít, az esetek nagy többségében hasmenéssel sem társul a folyamat. Ne csodálkozzunk tehát azon, hogy a japánok milyen sok teát fogyasztanak, ők már rég tudják azt, amit mi, európaiak csak most kezdünk értékelni.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024