0

Méregtelenítő zöldséglevek

Nagyon fontos, hogy szervezetünket időnként megszabadítsuk a felgyülemlett salak- és méreganyagoktól. Erre egyik legjobb megoldás a méregtelenítő zöldséglevek fogyasztása. Sokkal intenzívebb a hatásuk, mint ha a zöldségeket magukban fogyasztanánk. Nem kell belőlük literszám inni, csak napi néhány pohárral. Ha túl intenzívek az ízek, akkor adhatunk hozzá egy kis vizet.

 A méregtelenítő zöldséglevek szó szerint átmossák úgy a gyomrot, mint a beleket. Jótékony hatásukat már pár nap után érezhetjük. Sokkal több energiánk lesz, és kevésbé leszünk fáradékonyak. A zöldséglevet legjobb, ha mi magunk készítjük el. Az alapanyagokat könnyedén beszerezhetjük bármelyik piacon. Vásároljunk olyan zöldségeket, amelyeket igazán szeretünk. Lehet benne zöldpaprika, paradicsom, sárgarépa, zeller, petrezselyem, káposzta, kelbimbó vagy épp snidling.

Méregtelenítő zöldséglevek

Méregtelenítő zöldséglevek

Párosítsuk úgy a zöldségeket, hogy a méregtelenítő zöldséglevek ízlésünknek megfelelőek legyenek. Ezek a levek nem igényelnek fűszerezést, esetleg némi zöldfűszert szórhatunk bele. Próbálgassuk az ízek harmóniáját, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelőt.

A méregtelenítő zöldséglevek azon felül, hogy kihajtják szervezetünkből a mérgeket, segítenek abban is, hogy megszabaduljunk pár kilótól. Kúraszerűen érdemes 4-6 hétig inni ezeket. A legtanácsosabb, ha éhgyomorra fogyasztjuk, így tudják kifejteni a legjobb hatást. Néhány esetben tapasztalhatunk enyhe hasmenést a kúra alatt. Ez csak azt jelenti, hogy ürülnek a méreganyagok.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024