0

Miből áll egy méregtelenítő program?

A méregtelenítő program magába foglalja a diétát, a szaunát, masszázst és a testmozgást. A diéta alatt nem fogyasztunk – vagy legalábbis keveset – olyan ételeket, italokat, amelyek megterhelik a májunkat, így az hatékonyabban tudja ellátni a szerepét, többek közt a test méregtelenítését. Ugyanakkor sok folyadékot – gyógyteát, gyümölcslevet, ásványvizet – iszunk, így serkentjük a vesét, ami könnyebben és hatékonyabban tudja kiválasztani és kiüríteni a toxinokat.

A nagyobb folyadékfogyasztás ugyanakkor a vese és a húgyutak tisztításához is hozzájárul. A méregtelenítő program részeként a szauna is jelentős szerepet kap, mert a bőrön keresztül sok méreganyagot eltávolít. A szaunában lévő hő hatására a test erősen verejtékezni kezd, így a bőr alatti zsírrétegbe lerakódott toxinok kilökődnek a szervezetből.

Szauna

Méregtelenítő program

A masszázs is a méregtelenítő program része, mivel javítja a vér- és nyirokkeringést, és ezáltal elősegíti a méreganyagok eltávozását. Mivel sok méreganyag, nehézfém kerül a levegőből a tüdőnkbe, ott is van mit méregtelenítsünk. A tüdőnket úgy tudjuk kitisztítani, hogy időnként friss, kevésbé szennyezett levegőn végzünk testmozgást, ha mód van rá, akkor a természetben.

Akit méregtelenítő program érdekel, és szeretne megszabadulni a salakanyagoktól, toxinoktól, jó, ha körültekintően választja ki a számára megfelelő programot. Többféle ajánlat létezik, sok központban végeznek méregtelenítést, ki-ki az igényei és pénztárcája szerint választhat.


  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024