0

Mikor ajánlott és miből áll a zsírégető méregtelenítő kúra?

Hogyan lehet csökkenteni testsúlyunkat úgy, hogy közben ne „szenvedjünk”, és egészségesen táplálkozzunk? Ahhoz, hogy jókedvűen és vidáman induljunk neki a nyárnak, szükségünk van szervezetünk nagytakarítására. Általában tél végén jelentkeznek azon tünetek, melyek arra utalnak, hogy testünk legyengült, és telítődött méreganyagokkal. Ilyenkor fáradtak, stresszesek vagyunk, kevés az energiánk, és a tükörbe nézve még felesleget is látunk magunkon. Ekkor ajánlott egy zsírégető méregtelenítő kúra elvégzése.

A megfelelő kúrával nemcsak a salakanyagoktól szabadulhatunk meg, hanem néhány plusz kilótól is. Létezik több zsírégető méregtelenítő kúra is, amelyek a segítségünkre lehetnek. Legtöbbnek fő összetevője a zöldség és a gyümölcs. Ilyenek: a krumpli, zeller, cékla, fokhagyma, spenót, uborka, paradicsom, paprika, sárgarépa, az ananász, kiwi, dinnye, narancs, citrom, cseresznye, szilva stb.

Zsírégető méregtelenítő kúra

Zsírégető méregtelenítő kúra

A zsírégető méregtelenítő kúra nem azt jelenti, hogy ne együnk sokat, hanem azt, hogy gondoljuk meg, mit választunk a fő étkezésekkor. A jól összeállított étrend mellett figyeljünk a megfelelő folyadékbevitelre is, desszertnek pedig válasszunk aszalt gyümölcsöket a csokis süti helyett. Fűszerek közül használjuk inkább a majoránnát és a gyömbért, mert ezek méregtelenítő hatással rendelkeznek. Ami pedig a legfontosabb: tilos kávét, alkoholt és szénhidrátot fogyasztani ebben az időszakban!

Hogy hatásosabb legyen a zsírégető méregtelenítő kúra, fogyasszunk zsírégető teát, vegyünk hideg-meleg váltott zuhanyt reggelente, tornásszunk minden nap, esténként pedig lazítsunk egy citromfüves forró fürdővel.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024