0

Napjainkban ismert méregtelenítő eszközök

A XXI. század nagy vívmányai közt felsorolhatjuk a méregtelenítő eszközöket is. Sokan vannak, akik nem hisznek bennük, azonban már rengeteget bizonyítottak ezek a készülékek. Megkönnyítik vagy felerősítik a szervezetben végbemenő salak- és méreganyag ürítését.

 A méregtelenítő eszközök közé nem csak a különböző elektromos gépeket soroljuk, hanem a tapaszokat vagy a masszázsgépeket is. Az elektromos gépek nagyon széles skálán mozognak, kezdve attól, hogy a szervezet mely részére alkalmazhatóak. Van már talpon, fejen vagy épp a has körül alkalmazható. Általában ionos tisztítással érik el hatásukat.

Méregtelenítő eszközök

Méregtelenítő eszközök

A masszázsgépek esetében inkább a bőr és a nyirokrendszer méregtelenítése a cél, épp ezért sorolhatóak a méregtelenítő eszközök sorába. Lehetnek vákuumos vagy hővel működők ezek a gépek. A legtöbb ilyen masszázsgép túl drága ahhoz, hogy otthoni használatra vásároljuk meg. Épp ezért ezeket inkább szépségszalonokban vagy kifejezetten méregtelenítésre, fogyasztásra szakosodott centrumokban találjuk. Ezeket, az esetek nagy részében, képzett szakember kezeli.

A különböző méregtelenítő eszközök sorában találjuk a méregtelenítő tapaszokat is. Ezek általában az izmokban felgyülemlett mérgeket kényszerítik távozásra. Az esetek nagy részében melegítő hatással rendelkező anyagokat tartalmaznak (pl. chilit). Választhatjuk bármelyik eszközt a sok közül, a lényeg úgyis a végeredményen van. A méregtelenítő kúrák jó kiegészítője lehet egy masszázs vagy épp ionos tisztítás.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024