0

Olcsó méregtelenítő kúra

Napjainkban egyre több méreganyagot halmozunk fel szervezetünkben, amelyek lassan lerakódnak, és bizony súlyos károkat okozhatnak, ha nem teszünk ellene. Ha ugyanis túl sok méreganyag rakodott le, akkor a kiválasztó szervek képtelenek elvégezni a kiválasztást segítség nélkül. Ezért ajánlott évente legalább két alkalommal méregtelenítő kúrát alkalmazni. Három olcsó méregtelenítő kúra, mely igen hasznos és könnyen végezhető:

A legegyszerűbb és talán a legpraktikusabb a léböjtkúrának nevezett módszer. Ennek a tisztító eljárásnak a lényege a fokozottan nagy folyadékbevitel. Ez lehet sima ásványvíz is, de a még hatékonyabb kezelés érdekében fogyasszunk inkább zellerlét, alma- vagy baracklét, illetve ananászlét. Az ananász köztudottan kitűnő zsírégető, valamint a narancsbőr ellen is kiválóan alkalmazható. A megnövelt folyadékmennyiség segít eltávolítani a méreganyagokat, így a test felfrissül, és ellenállóbbá válik.

Olcsó méregtelenítő kúra

Olcsó méregtelenítő kúra

Egy másik szintén olcsó méregtelenítő kúra a burgonyás kezelés. A burgonyát fogyaszthatjuk sülve, főve, de akár nyersen is frissen facsart burgonyalé formájában. A burgonya ugyanis számos kedvező tulajdonsággal bír. Amellett, hogy külsőleg sebek, gyulladások, szem alatti karikák ellen is alkalmazható, belsőleg is igen hatékony. Kiváló a gyomorgyulladások, emésztési zavarok megszüntetésére is, valamint a gyomorsav egyensúlyának visszaállítására is előszeretettel használják.

A harmadik eljárás szintén az olcsó méregtelenítő kúrák közé sorolható. Ez a himalája sós fürdő, amely hatékony és ugyanakkor kellemes érzés testnek és léleknek egyaránt.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024