0

Orosz méregtelenítő mézes masszázs

Ez a különleges eljárás már több évszázados hagyományra nyúlik vissza mind az orosz, mind a tibeti népi gyógyászatban. Ennek a különleges módszernek a lényege azon a különleges kézmozdulaton alapszik, amellyel a masszőr kissé megemeli a páciens hátán lévő bőrt, ezáltal vákuumhatást kelt, amely során a bőr pórusai kitágulnak és a vérbőség fokozódik.

Az orosz méregtelenítő mézes masszázs másik esszenciális eszköze természetesen a méz, amely már ősidők óta ismert jótékony hatásairól. A méz a kitágult pórusokon át bejut a bőr alá, majd a vákuumhatással egyenértékű kézmozdulat segítségével a salakanyagokat kiszívja, méregtelenítve a szervezetet. Érdemes a kezelés végén egy pillantást vetni a méz színére. Ez ugyanis megváltozik a salakanyagok hatására, és sötétebb, enyhén zöldes színű lesz.

Orosz méregtelenítő mézes masszázs

Orosz méregtelenítő mézes masszázs

Az orosz méregtelenítő masszázs nemcsak méregtelenít, de ellazítja a feszült izmokat, erősíti az immunrendszert, és mindemellett erős fájdalomcsillapító hatású. A méz pozitív hatást gyakorol ugyanakkor a test energiaáramlására és a bőrre is. A hölgyek előszeretettel alkalmazzák ezt az eljárást, mivel ezáltal a bőr feszes, rugalmas és sima lesz. Fontos megemlíteni, hogy a kezelés előtt illetve után a folyadékmennyiséget növelni kell.

Az orosz méregtelenítő masszázs szinte mindenki számára alkalmazható, viszont bőrbetegségek, gyulladások, visszerek, vérzékenység, méhészeti termékekre allergia, illetve endokrin túltermelődés esetén kerülendő.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024