0

Rövid, ám hatékony tisztítókúra: egy méregtelenítő hétvége

Ha nem áll módunkban hosszabb méregtelenítő kúrát végezni az idő szűke vagy életvitelünk miatt, elegendő egy méregtelenítő hétvége is a kívánt hatás eléréséhez. Ha betartjuk a kúra szabályait, még egy-két fölösleges kilótól is megszabadulhatunk. A zsírégető teák fogyasztása elengedhetetlen egy méregtelenítő hétvégéhez.

Az ilyen teák a méregtelenítés mellett a testet is felüdítik. Igen nagy népszerűségnek örvend a mate tea, amely hazánkban is igen elterjedt, s minden gyógynövényboltban megtalálható. Serkenti a bélműködést, lebontja a lerakódott zsírokat és salakanyagokat. Ajánlott továbbá a gyömbértea és a csalántea a méregtelenítő hétvégéhez, melyekből két-három csészével kell naponta elfogyasztani a kívánt hatás elérése érdekében.

Méregtelenítő hétvége

Méregtelenítő hétvége

A szauna is igen hasznos lehet a méregtelenítő hétvége ideje alatt, mivel nemcsak az immunrendszert erősíti, hanem méregtelenít is. A magas hőmérsékleten végbemenő izzadással rengeteg káros anyag távozik a szervezetből. Ez nemcsak belső frissességet nyújt, hanem kívül is meglátszik, a bőr kitisztul hatására. Fontos, hogy addig maradjunk a szaunában, ameddig jólesik. Kezdőknek 4-8 perc ajánlott, míg a gyakorlottabb szaunázók 8-15 percet is bent maradhatnak.

 A fogyasztó és zsírégető krémek is hatékonyak lehetnek a méregtelenítő hétvége során, ugyanis ezek a készítmények serkentik a vérkeringést, s ezzel egyidejűleg fokozzák az anyagcserét is. A krémet be kell dörzsölni abba a testfelületbe, ahol fogyni szeretnénk.

 

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024