0

Vese méregtelenítő tea

Vesénk nap mint nap hatalmas mennyiségű folyadékot szűr meg. Annak érdekében, hogy ezt a folyamatot támogassuk, ajánlatos a vese méregtelenítő tea fogyasztása. A legjobb, ha ezeket a teákat kúraszerűen fogyasztjuk. Van készen kapható is már a bioboltokban, de a legjobb, ha mi magunk állítjuk össze. Nem kell hozzá semmi különleges hozzávaló, csupán néhány gyógyfű.

A legjobb a vese méregtelenítő teák közül az a keverék, amely négy összetevőt tartalmaz: lestyánt, aranyvesszőt, zsurlót és borókabogyót. Nem kell ezekből arányosan tenni a teához, a lényeg az, hogy mindegyikből legyen benne valamennyi. Amelyik jobban ízlik nekünk, abból tehetünk többet, ami kevésbé, abból legyen a legkevesebb.

Vese méregtelenítő tea

Vese méregtelenítő tea

A vese méregtelenítő tea nem igényel főzést, csak forrázást, sőt esetenként az éjszakára hideg vízbe áztatott gyógyfű leve is fogyasztandó. Használhatunk még medveszőlőlevelet, nyírfalevelet, csalánt, babhüvelyt és petrezselyemgyökeret is. Magában is fogyasztható bármelyik, de érdemes kettőt-hármat összekeverni.

Ha végigcsinálunk egy vese méregtelenítő teakúrát, akkor nem csak a méreganyagoktól, de az apróbb vesekövektől is megszabadulhatunk. Ez azonban néha fájdalommal is járhat. Ha nagyon erős a görcs, akkor forduljunk orvoshoz. A kúra után érezhetjük és láthatjuk az eredményt, hisz tisztább lesz a vizelet, valamint nem fognak dagadni a lábak és a kezek.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024