0

Zsírégető méregtelenítő tea – nemcsak fogyaszt, nyugtat és felfrissít!

A tea eredetileg a teacserjének nevezett növény leveleiből és rügyeiből készülő főzet. Később más alapanyagokból is készítettek teákat. Az alapanyagok közé tartoznak a gyógynövények, a gyümölcsök és különféle fűszerek is. A teákat sokszor orvosságként is alkalmazzák vagy különböző kúrák során. Ilyen például a méregtelenítő kúra, amikor a hasznunkra válik a zsírégető méregtelenítő tea fogyasztása.

A kúrák alatt a teák összetétele változik. A jó cél érdekében méregtelenítéskor olyan teafüveket kell választanunk, melyekből zsírégető méregtelenítő teát készíthetünk, hogy tisztuljon szervezetünk. Sokszor egyszerűbb és könnyebb egy többhetes méregtelenítő diéta helyett napi egy-két csésze méregtelenítő tea elfogyasztása.

Zsírégető méregtelenítő tea

Zsírégető méregtelenítő tea

A zsírégető méregtelenítő tea fogyasztó és tisztító hatása mellett nyugtat és fel is frissít. A legkedveltebb ezek közül a zöld tea, melynek étvágycsökkentő, enyhe vízhajtó és vértisztító hatása van. De vannak más hatékony gyógyteák is, melyek szintén ajánlottak tisztítókúraként. A borsmenta, a csalánlevél, a bodzavirág, az édeskömény mind azok közé a gyógynövények közé tartoznak, amelyekből karcsúsító teákat készíthetünk.

A zsírégető méregtelenítő teák tehát – amennyiben helyesen fogyasztjuk őket – két szempontból is a hasznunkra válhatnak: segítenek karcsúsodni és kitakarítják szervezetünket. Fogyasztásuk során fontos figyelnünk a folyadékbevitelre (elsősorban a vízfogyasztásra), mert minden tea vízhajtó hatással rendelkezik. A biztonságos méregtelenítés és fogyás érdekében kérjük ki esetleg egy orvos vagy gyógyszerész véleményét.

 

  
Iktatva: Gyógynövények Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024