0

Méregtelenítő hét

Az emberi szervezet tökéletes működéséhez szükség van arra, hogy az epe, máj és vese jól tudjon működni. Ezt elősegíteni egy méregtelenítő hét beiktatásával lehet. Fontos, hogy minden szabályt betartsunk, hogy minél jobban ki tudjon tisztulni a szervezet. Lényeges, hogy sok folyadékot fogyasszunk, hogy a már kioldott méreg- és salakanyagok távozhassanak a szervezetből.

 A méregtelenítő hét első legfontosabb szabálya, hogy semmiféle alkohol nem fogyasztható. Figyeljünk arra, hogy a tartósított vagy félkész ételeket ilyenkor kerüljük el, hisz ezek olyan anyagokat tartalmazhatnak, amik gátolják a méregtelenítést. A sós, zsíros és cukros ételeket is hanyagoljuk, hogy szervezetünknek ne ezekkel kelljen foglalkoznia, hanem csak a méregtelenítéssel.

Méregtelenítő hét

Méregtelenítő hét

Fogyasszunk minél több zöldséget, gyümölcsöt nyersen a méregtelenítő hét során, mert a rostanyagok segítenek megszabadulni a káros anyagoktól. A méregtelenítő tea is szerepeljen a napi étkezések között. Együnk négy-öt alkalommal egy nap, de egyszerre mindig csak keveset. Az ételek nagy részét a zöldségek tegyék ki, emellé jöhet egy kis csirke, pulyka vagy hal, de csak grillezve vagy párolva.

A méregtelenítő hét során érezhetünk enyhe fáradtságot, de nem kell megijedni, ez mind csak annak a jele, hogy ürülnek szervezetünkből a méreganyagok. A méregtelenítő hetet akár havonta meg is ismételhetjük. Szemmel látható lesz a változás bőrünkön és hajunkon is, hisz hajunk fényesebb, bőrünk tisztább, simább lesz.

  
Iktatva: Méregtelenítő kúrák Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Méregtelenítő 2024